Σελίδες

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Λάριμνα-Μώλος(67-63)

Ο Μώλος έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο γήπεδο της Λάριμνας αφού στα τελευταία ματσ είχε χάσει την συγκέντρωση του. Με την επιστροφή του Αθανασίου Καλοβελόνη και του Γεωργίου Μακρόπουλου η ομάδα κατάφερε να παλέψει την αχτύπητη Λάριμνα και μάλιστα να οδηγήσει τον αγώνα σε ντέρμπι. Τώρα ένα κρίσιμο ματσ θα είναι αυτό με τον Μπούκαλη στο κλειστό γήπεδο του Μώλου.

Τώρα όσο αναφορά την κατηγορία:
Η Στυλίδα "έφαγε" μια ένσταση λόγο παράβασης του κανονισμού: "Όλες οι ομάδες θα πρέπει να βάζουν στο πρώτο δεκάλεπτο ενα παίχτη κάτω των 18".
Η Στυλίδα δεν τήρησε αυτό τον κανόνα με αποτέλεσμα να σταλθεί ένσταση.
Έτσι η Στυλίδα αναμένει να πέσει κατηγορία αφού έχασε χθες (28/2/2016) απο τον άτλα Καρπενησίου με εναν πόντο και λόγο της ένστασης θα χάσει στα χαρτιά ενα παιχνίδι 20-0.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Αγώνας Λάριμνας - Μώλου

Ο αγώνας με τη Λάριμνα θα γίνει σήμερα 28/2/2016 στο γήπεδο της και η αναχώρηση είναι στις 16:00 απο το κλειστό γήπεδο του Μώλου.Το παιχνίδι ξεκινά 18:00. Παρακαλούμε ελάτε στο παιχνιδι για να εμψηχωσουμε όλοι μαζί την ομάδα μας στην προσπάθειά της.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ώρες προπόνησης

Προ μίνι:
Κάθε Τρίτη και Πέμπτη 16:15-17:30
Μίνι κορίτσια:
Κάθε Τρίτη και Πέμπτη 18:30-19:45
Παιδικό:
Κάθε Τρίτη και Πέμπτη 19:45-21:00

Παιδικό

Στα παιδικά τμήματα του μπασκετ η  αγωνιστική έληξε. Πρώτος βγήκε ο Σύλλας, μετά ο Αγιος Κωνσταντίνος και τρίτοι εμείς... έγινε μια αξιότιμη προσπαθεια από τα μέλη της ομάδας του μώλου αλλά λογο διάφορα ηλικίας δεν κατάφερε αυτά που ήθελε. Του χρόνου όμως ο Μώλος θα πάρει τα πανω του και θα προσπαθήσει να παει για πρωτάθλημα.

Παράκληση

Παρακαλούμε να ενισχύετε την ομάδα του μπασκετ παρακολουθώντας και συμμετέχοντες ενεργά στους αγώνες της μιας και απο την άνοδό της κατηγορίας της χρειάζεται περισσότερη ενίσχυση ...... Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στην προσπάθεια μας.